Nieuwe opdrachten en dus omzet op afroep

100% garantie, geen omzet is uw investering terug !!

Ja, ik claim mijn plek tussen de 10 bouwbedrijven per provincie

Beste ondernemer,

Wij verzoeken u vriendelijk om aan te geven welke mogelijkheden u biedt als bedrijf. Wees zo specifiek mogelijk, zo eerlijk mogelijk vooral bij het invullen van "over ons bedrijf". Uw offerte aanvragen worden handmatig gematcht met uw bedrijf om zo een optimale samenwerking te verkrijgen. 

 • Dennis Laan - Grootebroek

  Wij wisselen regelmatig met de hoeveelheid aanvragen. Hierdoor hebben we mooi constant werk.
 • Martin Wemmenhove - Pesse

  Altijd goed te werken op deze offertes
 • Dolf Nieland - Fonteyn

  Mooie projecten gemaakt, goed te sparren met jullie mensen op kantoor.
 • Bonvarlet Groep - Hoogezand

  Al jaren sturen we onze omzet met deze offertes, werkt prima voor ons.
 • Uitterdijk - Kollum

  Timmerman-offerte.nl levert ons standaard 10 aanvragen per maand. Zorgt voor een mooie constante omzetstroom.
 • Vlug & Oud BV - Noord Holland

  Je weet wat je betaalt, je weet wat je krijgt. Prettige mensen op kantoor.
keurmerkwebsite transparant
 • Klanten waarderen ons met 9.1
 • Maximaal 10 aanbieders per provincie + 6 grote steden
 • Alle offertes worden handmatig gecheckt
 • Nog ruimte in heel Nederland
 • 100% niet goed geld terug garantie
 • Wijzigen in aantallen offertes per maand altijd mogelijk
 • Vaste lage prijs per toegezonden offerte
 • Facturatie toegezonden afspraken per 2 weken

Hoe werkt het?

Vertel ons wat je kunt

Verstuur de offertes

Verzilver de deal !!

Verbouwing laten doen door een erkend bouwbedrijf

Als erkend bouwbedrijf of ervaren ZZP-er schrik je je soms rot wat een ellende Beun de Haas voor je achterlaat. Vandaar dat wij op deze site, en ook via onze andere offerte sites, alleen maar willen werken met erkende bedrijven. Natuurlijk gunnen we ook Beun zijn omzet, maar liever niet bij onze klanten. Wij zijn op zoek naar bouwbedrijven en die ZZP-ers die doen aan een erkenning, doen aan service, voor en na de klus. Ben jij zo'n bedrijf, ben jij zo'n ZZP-er, dan ben je bij ons van harte welkom.

Bouwbedrijf inhuren

Elke consument kan een bouwbedrijf inhuren. Voor een consument zijn er verschillende redenen denkbaar waarom hij of zij op zoek gaat naar een bouwbedrijf. Geen tijd, geen kunde, niet het juiste gereedschap enz. zijn allemaal hele legitieme redenen om een op zoek te gaan naar een kwalitatief goede ZZP-er of voor een grotere verbouwing naar een erkend bouwbedrijf. Een bouwbedrijf inhuren is echter voor veel mensen geen gesneden koek, geen dagelijks werk. Daarom zijn er sites zoals deze, bouwbedrijf-offerte.nl om de keuze voor de consument wat eenvoudiger te maken. Wij vragen ook van bouwbedrijven en ervaren ZZP-ers om zich te verplaatsen in de consument en daar waar mogelijk mee te denken met uw potentiƫle nieuwe klant. Juist omdat ze geen ervaring hebben en er al teveel "Hazen" zijn, zoeken we service gerichte bouwbedrijven.

Steeds vaker een offerte voor een bouwbedrijf

Enkele jaren geleden was er altijd wel iemand die lekker kon klussen in de familie. Ome Jan, neef Maarten of wie dan ook. Laten we eerlijk zijn, meestal viel er wel wat op het werk van deze goedbedoelende vrijwilligers aan te merken. En de tegenwoordige klant heeft geld om kwaliteit te kopen. Wij verwachten van bouwbedrijven en ZZP-ers die met ons samenwerken dat ze kwaliteit leveren, waar voor geld zogezegd. Wij krijgen via onze offertesites en ondersteunende website prachtige klussen binnen. Nu nog de juiste match maken. En dat is iets dat we handmatig doen. Gewoon kijken wie heeft welke specialiteit. Dus wanneer jij je aanmeldt als ZZP-er of bouwbedrijf, vertel ons dan alsjeblieft zo specifiek mogelijk wat je wel en natuurlijk ook wat je niet kunt. Zo voorkomen we teleurstellingen aan beide kanten.

Ben je bijvoorbeeld heel goed met hardhout, weet je de prachtigste dingen te maken, in bouwkasten, open trappen, wandkasten, reparatie timmerwerk, houten plafonds of ben je gewoon veel beter in een ruwbouw houten huis neerzetten ... laat het ons weten en wij zorgen voor het werk. Zo simpel kan het zijn.

Kosten van een bouwbedrijf

De beste tip die wij je kunnen geven is: wees eerlijk en transparant. Is de laatste tijd een toverwoord, we weten het. Maar het is zoooo waar. Wij zien dat degenen die het meest transparant zijn in hun offertes, de meeste opdrachten binnenhalen. Wees specifiek, vertel wat je doet, wat het kost, waar je bijvoorbeeld een expert moet inhuren, wat je verdient aan je materiaal, of je je materiaal zelf meebrengt of dat de klant dit zelf mag bestellen om goedkoper uit te zijn, kortom alles eerlijk en transparant aangeven. Wat we dan zien is dat niet degene met de laagste prijs met de opdracht aan de haal gaat, maar degene die het meest transparant is. Let op: milieu neutraal bouwen of verbouwen wordt ook voor onze klanten een steeds belangrijker issue. Kortom, mogelijkheden op mooie verbouwingen bij ons genoeg. Voor een ervaren ZZP-er of erkend bouwbedrijf is er bij ons altijd plaats. Schrijf je nu in ... kost niets!!

Offertes bestellen via Bouwbedrijf Offerte

Als je offertes van Bouwbedrijf-offerte.nl in je mailbox wilt ontvangen, aarzel dan niet het formulier in te vullen of te bellen voor meer informatie. Wij hanteren een vaste prijs een een vast aantal afnemers. Ook beperken we het aantal bedrijven dat in een bepaalde regio aan het werk is. Zo houden we iedereen tevreden. Onze klanten omdat we hen telkens 4 prachtige, transparante offertes kunnen aanbieden en jullie als bouwbedrijven omdat we voldoende werk voor iedereen genereren.

Copyright 2009 - 2021 | Offertes.nu